top of page

SONIDOVSLUZ

  • Deezer
  • Amazon
  • Apple Music
  • Spotify
  • Youtube
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

l'any 2021 vaig realitzar una investigació en vers la relació vibratòria entre la llum i el so amb la finalitat de trobar punts comuns, que ens permetessin compondre música a partir de l'anàlisi de les imatges i a l'inrevés.

Vaig estudiar les mateixes investigacions i treballs musicals i pictòrics d'autors i científics, músics molts d'ells i pintors ambdues coses. Personatges com Scriabin, Wallace, o Kandinsky em van mostrar els seus secrets i vaig poder comprovar que ells també eren sinestèsics i també tenien aquest interès i curiositat creadora.

 

Aquesta investigació i treball de creació ha valgut la beca per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, de l'arquitectura i el disseny, de les arts escèniques, de la música, del pensament i dels jocs de taula (CLT019) que otorga el departament de cultura de la Generalitat de Catalunya, L’objecte d’aquestes beques és promoure el treball individual d'una persona física o el treball d'agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica en un projecte de recerca, innovació, investigació i experimentació, que representi una aportació de continguts i una conceptualització dels llenguatges en els àmbits de les arts visuals de l'arquitectura i el disseny, de les arts escèniques, de la música, del pensament graciés, a la qual cosa he pogut autopublicar varis llibres amb relació a la temàtica .

 

Per aquí us comparteixo enllaços dels llibres així com de les ponències realitzades com la de la sala Mompou de Barcelona, organitzada a l'octubre del 2022 per la fundació SGAE Barcelona. 

 

En el 2021 realicé una investigación acerca de la relación vibratoria entre la luz y el sonido con la finalidad de establecer puntos de conexion que permitieran componer a partir del análisis de imágenes y viceversa.

 

Estudié el trabajo de autores, artistas y científicos como Scriabin , Wallace y Kandinsky y he establecido una tabla comparativa que permite componer música a partir de la imágenes y traducir en color y forma pictórica la música .

 

Os dejo por aquí algunos de los trabajos resultantes y los enlaces donde podéis encontrar mis publicaciones al respecto y mis obras pictóricas.

 

Esta investigación recibió además una beca de innovación, investigación y creación desde el departamento de cultura de la Generalitat de Catalunya, en el año 2021 que ha permitido la publicación de varios libros.

Gracias a lo cual he podido autopublicar varios libros con relación a la temática .Por aquí os comparto enlaces de los libros así como de las ponencias realizadas como la de la sala Mompou de Barcelona, organizada en octubre del 2022 por la fundación SGAE Barcelona.

sonido vs luz

Gracies al suport de :

CONTACTO

Ponencias, conferencias, talleres, clases, cursos, composición musica

¡Gracias por tu mensaje!

bottom of page